Pages

Thursday, 16 June 2011

insan tersayang !!

  • setiap insan mesti ade orang yg korang suke kan ?? tak kesah la korang dah couple or korang still ushar dia jauh.Ash pon ade orang yg Ash miant .. name dia bla..bla..bla.. hahah..mane leh bgtau .. takut nanti member yg kEnal Ash masuk blog Ash ...kan kantoi n malu..haha..kenal x lama pon .. xberapa kenal .. sebab tu selalu merisik khabar melalui member2 yg rapat ngan dia.. ari tu dah dapat no dia tapi Ash jual mahal.. xnak amik no dia .. (MENYESAL X BERKESUDAHAN) .. skang nie dah x berani nak mintak dah no dia ngan member2 Ash .. nak add dia kt fb pon x berani .. so pendam jer la.. Ash ni pemalu n pengecut depan pompuan (Selain Drpd Family)
    ..
    so sape2 ade insan yang korang suka.. cepat2 la confess your feeling..sebelum terlambat



    p/s : menyesal x save no dia dulu..geram pon ade

No comments:

Post a Comment