Pages

Tuesday, 31 May 2011

cuti SekoLah !!

cuti sekolah dah nak mula .. tapi aku x cuti pon .. borink siyot .. dah 4 jam aku ngadap pc ..sebab ????
aku cari blog2 yg lawa .. aku nak upgrade laa.. blog aku suram jer.. xder follower gak.. harghh..nanti la aku post lagi .. dah abiss modal..xtau nak post ape ??post mortem kut ..hahahah

Thursday, 12 May 2011

HARI IBU

aku tak penah celebrate hari ibu ..
aku paln tauun ni (2011) nak sambut tp tak sempat..
aku dah plan nak beli pizzahut..love shape..
tp mak aku jauh ..lau dekat xpe laa..tiap2 ari aku beli..

Wednesday, 11 May 2011

Sun 2 bONG !!






BLOG BARU AKU !!

ni blog aku yg kedua ..
blog aku yg pertama dh jadi macam x betul jer..
jgn lupe follow n like k ??"
nanti aku follow korang balik >.<