Pages

Saturday, 18 June 2011

Kami Budak Canai(Selamber)

  • Nak kenal kan la 1 group or page kat facebook ..http://www.facebook.com/group.php?gid=125837354103977 .
    page ni member ak yg buat .. just page utk pakcik aku yg jual canai tiap pagi .. pakcik aku dah jual canai kat situ hampir 13 tahun .. so sebut jer name dia ..suma kenal ..
    kat situ ade 3 stall yg jual roti canai but , roti canai pakcik aku yg paling ramai costumer .. hahah.. gua x tipu tau .. paling sebuk ari Sabtu dan Ahad ..memang x menang tangan nak amik order costumer .. pakcik aku ade 3 stall canai .. suma kat Kuching Sarawak ..
    1.Kampung Gita (dekat ngan Kampung Pinang Jawa,dkt ngan kedai cina Chop Hap Joo ..
    2. Astana-sebelah shell..dekat kedai 24 hours..kat premis yg ade BSN tuu.hahah..temmpat yg ke3 aku x berapa tau ..sekali jer penah pegi ..
    3.kat pasar Satok ..

    yeah..sape2 yg rumah berdekatan katt kawasan tu ..try ler sekeping Roti Telur.Murtabak Daging n Roti Kosong 1.. bole gak komen kat page kat fb tuh .. sebarang Pertanyaan dan Cadangan Dialu2kan ..

    Costumer Always Right

1 comment: